Schade? Geen nood!

Het moeten niet altijd grote dakwerken of totaalprojecten te zijn om deze vakman in te schakelen. Ook voor kleinere klussen kan u hier terecht. Niets is zo vervelend dan schade na een hevige onweersbui, een lekkend dak of verouderde dakpannen die aan vervanging toe zijn. Ook voor deze werken kan u rekenen op JUD BOUW BVBA. Kleine herstellingen, nazicht of onderhoud van uw dak? Vertrouw dit volledig toe aan deze professional zodat u binnenkort opnieuw op uw dak kan vertrouwen.

Dakkapellen en Veluxramen

Wilt u van die muffe, donkere zolder af? Droomt u van een extra leefruimte, slaapkamer of bureau? Vindt u het zonde om die ruimte niet te benutten? Wat dacht u dan van het plaatsen van dakkapellen voor extra licht en ruimte? Op die manier laat u uw zolder herleven. JUD BOUW BVBA kan hiervoor verschillende oplossingen aanbieden, zowel tijdens het bouwen van uw huis of dak, als nadien. Ook diverse mogelijkheden qua stijl en materiaal zijn mogelijk. Op die manier vindt u gegarandeerd een dakkapel die bij uw woningstijl aansluit.

Ook het plaatsen van Veluxramen kan een mooie oplossing bieden om uw donkere kamer op te frissen en meer licht te introduceren. De nieuwe generatie van Veluxdakramen biedt een ruime keuze aan goed geïsoleerde, functionele ramen, inclusief gordijnen en rolluiken die u helpen om de ideale lichtinval en sfeer in huis te creëren. U kiest, JUD BOUW BVBA zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Alle aspecten van dakbouw

Dakwerker van JUD BOUW BVBA is van alle markten thuis. Deze vakman legt zowel platte als hellende daken. Daarbij begint hij steeds vanaf nul. Een dak opbouwen is met zijn tien jaar ervaring dan ook kinderspel. Alle aspecten van dakbouw neemt deze stielman voor zijn rekening. Daarbij denkt u aan de daktimmerwerken en het vervaardigen van dakgebintes. Maar natuurlijk is een dak niet af zonder isolatie en afdichting. Ook dit behoort volledig tot het takenpakket van deze dakwerker. Wanneer u deze firma inschakelt, kiest u voor een volledig, gedetailleerd en afgewerkt dak. Voor minder gaat JUD BOUW BVBA niet. Twijfel niet en word vandaag nog een van hun vele tevreden klanten.

VOOR AL UW DAKWERKEN, VAN PLAT TOT HELLEND

Voor alle soorten dakwerken in Scherpenheuvel is er maar een adres. Bij JUD BOUW BVBA kan u terecht voor zowel het leggen van platte als hellende daken, afhankelijk van uw woning en uw wens. Aarzel niet en bel vandaag nog voor een afspraak en een eerste vrijblijvend gesprek!
Scherpenheuvel-Zichem