Ramen & Deuren

Jud Bouw levert en monteert ramen en deuren, van hoogwaardige kwaliteit, goede luchtdichtheid, geluids- en warmte isolatie waarden, … van laagenergie tot passiefhuiswaarden. Mooi, onderhoudsvriendelijk en voor ieders smaak! Klassiek of modern: in PVC, ALU of hout? Wij hebben het juiste raam of deur voor u!  Een juiste manier van montage is net zo belangrijk als een kwalitatief hoogwaardig profiel, ook daarin lopen wij graag voorop.

Alle modellen verkrijgbaar, in alle mogelijke variaties en kleuren. Van een ‘normale’ renovatie tot passiefhuis aansluitingen: met de ventilatieroosters van het Belgisch merk Renson of Deceuninck, vliegramen, rolluiken en meer…

Wij nodigen u daarom graag uit om onze producten en gerealiseerde projecten op REALISATIES te bekijken.

PVC

Kunststof raam en deurprofielen in dubbel of driedubbel beglazing bieden u maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. De producten zijn uitgebreid getest op kwaliteit wat resulteert in een scherpe visie op de producten waar onze klanten op kunnen vertrouwen en van kunnen genieten. Duitse PVC-profielen van het Merk VEKA (70, 78 of 82mm) of ALUPLAST ( 60, 70 of 85mm) met volwaardige verstevigingsprofielen in gegalvaniseerd staal geven een extra zekerheid voor u.

Onze kunststof profielen zijn qua uitstraling en design makkelijk te combineren met bestaande houten kozijnen. Dat biedt u de mogelijkheid om ze stap voor stap te vervangen en de investering te spreiden. Wij hebben een uitgebreide keuze in profielstijlen en kleuren.

ALU

Aluminium ramen of deuren zijn strak en elegant, maar toch superstevig. Ze zijn leverbaar in iedere gewenste ral-kleur en hebben een mooie uitstraling. Hun TOP kwaliteit gaat tientallen jaren mee. Bovendien bieden ze tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden.
De keuze in aluminium profielen van Belgisch Merk Aliplast of Aluprof is ook ruim. Voor iedere stijl biedt aluminium verschillende mogelijkheden voor hedendaagse architectuur. Zo is het strakke en functioneel vlakke profiel zeer geschikt voor een bedrijfspand; het verdiepte profiel heeft een klassieke sfeer en de momenteel veel gevraagde ‘staallook’ zorgt voor een slank uiterlijk.
Jud Bouw biedt een ruime keuze uit aluminium ramen en deuren, tevens screens, rolluiken, verluchtingsroosters, handgrepen en verschillende soorten glas.

HOUT

Hout is altijd toepasbaar en heeft een authentiek karakter. Geen enkel materiaal kan je huis dezelfde warme uitstraling bieden als houten ramen. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij werken dan ook alleen met houtprofielen (houtsoorten) die de juiste kwaliteit hebben.

Hout is bovendien van zijn eigen een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert.

Onze houten ramen en deuren worden compleet afgelakt, dubbel- of tripelbeglaasd geleverd, en worden dus onder de beste fabrieksomstandigheden geproduceerd. Dit verschil is absoluut te merken in de toekomst. Dankzij die hoogstaande kwaliteit, zijn houten kozijnen ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

***BINNENKORT***

Bekijk de uitstraling van het assortiment in onze showroom…

Het complete assortiment van profielen vindt u in onze sfeervolle showroom. U bent van harte uitgenodigd om “op afspraak” onze kwaliteit te komen bekijken, voelen en ervaren!

Contacteer JUD BOUW BVBA voor verdere informatie!

OPENINGSUREN

OP AFSPRAAK

CONTACT & OFFERTE

Ernest Claesstraat 113, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België
Phone: 013.29.00.59
Email: info@judbouw.be