Totaalprojecten & Renovaties

All-round partner

Wanneer u kiest om JUD BOUW  in te schakelen voor uw totaalprojecten, hebt u nog steeds zelf de touwtjes in handen. Zo bepaalt u volledig zelf in welke mate deze vakman, met ervaring in alle sectoren van de bouw, zal worden ingeschakeld op uw werf. De vakmannen van dit bedrijf zijn professioneel opgeleid en hebben kennis van werkelijk elke fase in de opbouw van een woning. U kan ze dus op eender welk moment inzetten voor advies of ondersteuning in het uitvoeren van de werken. Er zal steeds met veel aandacht voor detail gewerkt worden. Bovendien kunnen ze dankzij ruime ervaring uw toekomstige noden indachtig houden zodat bepaalde aspecten tijdig worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld maar aan een wachtbuis die in de verre toekomst nog van pas kan komen voor extra leidingen. Of wat met de materiaalkeuze van ondergrond of beton? Zij staan u steeds bij met raad.

Verbouwingen of Renovatie

Ook voor de verbouwingen bent u bij JUD BOUW aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vergroten van uw woonkamer, het verbouwen van een badkamer of een keuken of het plaatsen van een dakkapel, onze vakmannen kunnen het voor u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw bouwplannen realiteit worden waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid voorop staan. JUD BOUW kan uw renovatie tot in de puntjes afwerken, zodat uw wensen worden vertaald in uitermate degelijk en fraai werk.

JUD BOUW zorgt voor een gehele bouwtraject; vanaf uw planvorming tot aan de oplevering en dit passend binnen uw budget en tijdsplanning. Wij streven naar een optimale kwaliteit en een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Werfcoördinatie

Met meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw-, aanbouw- en verbouwprojecten is JUD BOUW uw partner in de meest uiteenlopende bouwprojecten. Onze bouwstijl kenmerkt zich door traditionele kwaliteit die voldoet aan de moderne eisen. JUD BOUW heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur. Daarom kunt u ook op ons rekenen en de gehele werfcoördinatie van uw totaalproject ons toevertrouwen. Zo staat wij paraat vanaf het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. Steeds met voldoende overleg en alles volgens een correcte planning. Bent u geïnteresseerd in wat JUD BOUW BVBA voor u kan betekenen? Bent u overtuigd dat een samenwerking met ons tot een prachtig eindresultaat van uw (nieuwbouw)woning zal leiden? Neem dan vandaag nog contact op en vraag naar uw vrijblijvende offerte.

Contacteer JUD BOUW BVBA voor verdere informatie!

OPENINGSUREN

OP AFSPRAAK

CONTACT & OFFERTE

Ernest Claesstraat 113, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België
Phone: 013.29.00.59
Email: info@judbouw.be